Mindenki fél valamitől…

Nem félek

Rémisztőnek tűnik a sötétség, tartunk a betegségektől, a balesetektől, félünk attól, hogy nem fognak szeretni, hogy nem leszünk elég jók annak, aki fontossá vált, vagy épp attól, hogy elveszítjük azt, aki közel áll a szívünkhöz.

A félelem azonban – egy csipetnyi bátorsággal – legyőzhető.

Hiszen mindenkiből lehet szuperhős.

Csupán hinni kell benne.

Nem félek

Nem félek! – öt mese a bátorságról

Kiadó: Manó Könyvek

Illusztrátor: Szepessy Zsófia

Oldalszám: 64 oldal

Méret: 196 mm x 196 mm x 10 mm

Kötés: keménytáblás

ISBN: 9789635841233

Az Év Könyve 2022 gyerekkönyv kategória:

Olvass bele a mesekönyvbe!

Mit gondolnak azok, akik már elolvasták a könyvet?

„Farkas Nóra meséi olyan szeretetteljesek, hogy az ember valóban elfelejti/megérti-megismeri a félelmeit: a sötétségtől, az orvostól, a bántó emberektől, szeretteink elvesztésétől való félelmét.”
bagie, moly.hu
„A kötet öt történetet tartalmaz. Mindegyik nagyon megható és tanulságos. Nem csupán a gyerekeknek nyújt segítséget, hanem a szülőknek is egy-egy szituáció kezelésében. Szinte mindegyik mese számunkra aktuális témát dolgoz fel, legalábbis a 3 éves lányom életében ezek már felmerülnek. Remélem az ötödik téma átélése még sokáig várat magára. Azt gondolom, ez egy nagyszerű összeállítás, még sokszor elő fog kerülni.”
Juca, moly.hu

Lenne még hozzám kérdésed, észrevételed? Keress bátran az elérhetőségeimen!

Ha pedig úgy döntöttél, a könyvnek ott a helye a gyerekszobában, beszerezheted a Líra, a Libri, a Bookline, a Pagony és az Alexandra online és offline shopjaiban, illetve más független könyvesboltokban. Amennyiben pedig névre szóló, dedikált példányt szeretnél, az alábbi gombra kattintva megrendelheted tőlem.

Nem félek

Ha tetszett a mesekönyv, kérlek, vidd hírét!