Nem akarok óvodába menni!

Sokszor hallottad már, ugye?

összeköt a barátság

Biztos vagyok abban, hogy nem csupán az Összeköt a barátság kis főhősének, Kobaknak vannak durcás napjai az óvodában. Amikor valahogy semmi sem az igazi. Nem ízlik a tízórai. Nem vidítanak fel a kisautók. Hiányzik a mosoly, a jókedv és a kedvesség.

A düh, a harag, a szomorúság természetes érzések. De nem kell, hogy huzamosabb időn át benne ragadjuk.

Mik a gyermeki viselkedés mozgatórugói? Hogyan kezelhetők az indulatok? Miként oldhatók fel a konfliktushelyzetek?

 

Az Összeköt a barátság bájos, egymásra találós történetből minden kiderül.

Összeköt a barátság

Összeköt a barátság

Kiadó: Manó Könyvek

Illusztrátor: Szepesi Szűcs Barbara

Oldalszám: 32 oldal

Méret: 196 mm x 196 mm x 10 mm

Kötés: keménytáblás

ISBN: 9789634038382

Nézz bele az Összeköt a barátság lapozójába!

Mi a véleménye azoknak, akik olvasták a könyvet?

„Az Összeköt a barátság egy bűbájos ovis történet barátságról, közös játékról, egymásra találásról. A könyv végén – ahogy már megszokhattuk – egy interaktív rész is várja a gyerekeket, útvesztős feladattal, rajzolós oldalakkal, amivel igazán személyessé tehető a kötet.”

Foxbooks
„A pici olvasók okos, értelmes ifjú lelkek, akiknek az élet és a mindennapok jósága mellett látniuk kell a negatív helyzeteket is, az Összeköt a barátság pedig kiválóan alkalmas arra, hogy segítse a kicsiket egy-egy ilyen helyzet kezelésében, mellyel bármelyik nap találkozhatnak.”
Sajóvölgyi Dalma , Caledonia Könyvvára és Kreatív Kuckója
„Most is egy kerek, frappáns kis történetet kaptunk óvodáról, beszokásról, duzzogásról, kibékülésről és barátságról, melynek szereplőiben (egy fiú és egy lány) minden ovis, és mindenki, aki volt valaha ovis, magára ismerhet. Az életszerű, hétköznapi díszletek között egy igazán kedves és hasznos mesét kapunk a gyermeki viselkedés mozgatórugóiról és az indulataink kezeléséről, melyre a könyv egyszerű, ám nagyszerű példát mutat.”
Tarja Kauppinen, moly.hu
„Szeretem az ilyen rövid, de annál szórakoztatóbb történeteket, melyek a valóságból merítkeznek és gyermekeink életének egy-egy nehezebben megélt eseményét mesélik el.”
Nikolett 0907, moly.hu

Lenne még hozzám kérdésed, észrevételed? Keress bátran az elérhetőségeimen!

Ha pedig úgy döntöttél, a könyvnek ott a helye a gyerekszobában, beszerezheted a Líra, a Libri, a Bookline, a Pagony és az Alexandra online és offline shopjaiban, illetve más független könyvesboltokban. Amennyiben pedig névre szóló, dedikált példányt szeretnél, az alábbi gombra kattintva megrendelheted tőlem.

Ha tetszett a mesekönyv, kérlek, vidd hírét!