Egy horzsolás?

Veszekedés? Elveszett játék

Megannyi ok, amiért egy kisgyerek szomorú lehet.

Ilyenkor megnyugvást adhat egy nagyobb testvér, barát, szülő ölelése, vagy épp egy-egy jól eltalált szó, illetve bátorító mosoly. 

A Vigaszkönyvben – amely a nagysikerű Mesélj nekem! sorozat legújabbja – kortárs írók és költők segítenek a vigasztalásban.

A kötetben Balázsy Panna, Egressy Zoltán, Erdős Virág, Farkasházi Réka, Finy Petra, Kádár Annamária, Kertész Edina, Kiss Judit Ágnes, Kiss Ottó, Mechler Anna, Morcsányi Júlia, Szabó T. Anna és Tóth Krisztina művei mellett az én vigasztalós mesém is helyet kapott „Van, ami sohasem változik” címmel. 

A mese a különélő szülők gyermekeinek nyújt kapaszkodót megerősítve őket abban, hogy a szüleik szeretete irántuk akkor is megmarad, ha ők, hárman már nem élnek egy fedél alatt. 

A történetemhez a tüneményes illusztrációt Rippl Renáta készítette.

Vigaszkönyv

Kiadó: Manó Könyvek

Illusztrátor: Rippl Renáta, Hartl Bernadett

Oldalszám: 72 oldal

Méret: 238 mm x 163 mm x 10 mm

Kötés: keménytáblás

ISBN: 9789635843312

MI A VÉLEMÉNYE AZOKNAK? AKIK OLVASTÁK A KÖNYVET?

Beszéljenek helyettem az olvasók.

„Brutálisan erős történet, páratlan kivitelben, ahogy azt már Nóritól megszokhattam, s ki kell emelnem, mint a kötet egyik legmeghatározóbb, legerősebb tagját, s el kell ismernem elemi erejét.”

Sajóvölgyi Dalma, Caledonia Könyvvára és Kreatív Kuckója

Lenne még hozzám kérdésed, észrevételed? Keress bátran az elérhetőségeimen!

Ha pedig úgy döntöttél, hogy a könyvnek ott a helye a gyerekszobában, beszerezheted a Líra, a Libri, a Bookline, a Pagony és az Alexandra online és offline shopjaiban, illetve más független könyvesboltokban. Amennyiben pedig névre szóló, dedikált példányt szeretnél, az alábbi gombra kattintva megrendelheted tőlem.

Ha tetszett a mesekönyv, kérlek, vidd hírét!